DI-CARE ZRT.

 

Partnereink - Méry/Di-Care Zrt. 
 

Méry logó

A DI-CARE egy zártkörűen működő részvénytársaság, amelynek neve a Diabetes Care azaz a cukorbeteg gondozás rövidítéséből képzett mozaikszó.


KÜLDETÉSÜNK, hogy modern, 21. századi technológiával működő önellenőrző készülékeket biztosítsunk az egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb vércukorszint méréshez.

CÉLUNK, hogy innovatív termékek piaci bevezetésével támogassuk a cukorbetegeket. A MÉRYkészülékek a legkorszerűbb elven működnek, pontos, és stabil mérési eredményeket adnak. Termékeink Európai Uniós regisztrációval rendelkeznek, és megfelelnek az Amerikai Egyesült Államok regisztrációs hatósága, az FDA előírásainak is. Szándékunk az volt, hogy olyan márkanevet találjunk, amely a magyar ember számára könnyen olvasható és kimondható, magyarul is van jelentése, továbbá utal a készülék funkciójára. Ezért esett a választásunk a MÉRY-re.
 

cukorbetegvagyok.hu oldal célja a cukorbetegséggel, vércukorméréssel, jogosultággal és nem utolsó sorban az árakkal kapcsolatos információk összegyűjtése, ismertetése.

 
Aktuális

2012.08.03: A
 Di-Care Zrt. és a Telemedical E-Doktor Kft. együttműködése alapján kölcsönös regisztrációra nyílik rövidesen lehetőség  a Méry online vércukormérő, önellenőrző rendszere és a Telemedical online konzultációs rednszere között.