Felhasználók (Páciensek) számára

 
Kedves Felhasználó, az alábbi szolgáltatások közül választhat:        
 
                           
 
1. eDATE - Rendelési időpont foglalás  (Új szolgáltatásunk!)
 
• Várakozás és hosszas keresgélés nélkül rendelési időpontot foglalhat a rendszerben szereplő orvosokhoz.
• A szolgáltatás igénybevétele díjmentes.
A rendszer feltöltése orvosokkal és időpontokkal folyamatos, kérjük türelmét, ha nem találta meg a megfelelő szakorvost.
 
 
2. eKONZ - Konzultációs Kérdés                                                                                                                              
 
• Személyre szabott választ kaphat kérdésére várakozás, utánjárás nélkül.
• Orvosaink a rendelkezésre álló és feltöltött  dokumentációt ill. CT,MRI felvételeket  felhasználják a válaszadáshoz.
• Kérdésének körültekintő megválaszolása érdekében több szakorvos  is bevonásra kerülhet a konzultációba, de ez Önnek nem jelent
  semmilyen extra költséget.
• A  válaszadásra 72 órás határidőt vállalunk!
• Önnek lehetősége van értékelésre, visszajelzésre, köszönettel vesszük!
• A szolgáltatás igénybevétele díjköteles.

A Telemedical Moderátora, igény esetén segítséget nyújt Önnek, hogy kérdése valóban megfelelően fogalmazva, a megfelelő szakértőhöz jusson el. A dokumentumok megérkezését és a moderátori jóváhagyást követően (ha postai úton küldi el, ez néhány napon igénybe vehet) 72 órán belül kapja meg a választ. Feltöltött adatai alapján Elektronikus Kórtörténetet eDOC is szerkeszthet magának.

A konzultációs kérdés feltevéséhez regisztrálnia kell a Telemedical rendszerébe!   Tovább a Konzultációs kérdéshez!

 

3. eDOC - elektronikus egészségügyi adatlap

A Telemedical rendszerében Önnek lehetősége van létrehozni, egy modern, személyre szabott, és folyamatosan megújítható elektronikus egészségügyi adatlapot (eDOC) saját magának.

Az eDOC részei:

  • jelen panaszaim
  • tartós betegségeim
  • szedett gyógyszereim
  • korábbi kórházi bentfekvéseim
  • járóbeteg ellátás keretében végzett vizsgálataim

A szolgáltatás igénybevétele díjmentes

Az adatok alapján elkészülő Elektronikus Kórtörténet (eDOC), az Ön eddigi kezeléseit, műtéteit, betegségeit jól áttekinthető, grafikus megoldásokkal is kiegészített adatlap. Amennyiben Ön a Telemedical rendszerén belül ezután kérdést intéz valamelyik Szakértőnkhöz, a szakértő átmeneti hozzáférést kap az Elektronikus Kórtörténethez, így Ön valóban személyre szabott választ kap kérdésére. 

Ha Ön a Telemedical Szolgáltatásai közül  a Konzultációs Kérdést választja szintén feltöltheti orvosi dokumentumait. Ezekből azonban csak akkor építünk eDOC-ot ha ezt Ön megrendeli.

Lehetősége van arra is, hogy a Telemedical rendszerében regisztrált családorvosának hozzáférést biztosítson eDOC-jához. Családorvosa az adatokat hitelesítetni tudja, illetve ki is egészítheti egyéb orvosi dokumentumokkal, információkkal. A hitelesítést és az így feltöltött dokumentumokat jelölni fogjuk eDOC-ján is. Keresse meg családorvosát az adatbázisunkban! Amennyiben nem találja családorvosát, regisztráció után lehetősége van Önnek meghívni a Telemedical rendszerébe családorvosát

Ha nincs módja vagy ideje dokumentumainak elektronikus feltöltésére, megbízhatja ezzel a Telemedicalt is. Dokumentumait, egy aláírt Megbízási szerződéssel együtt, küldje el postán címünkre, és mi felépítjük Önnek eDOC-ját!

Címünk: Telemedical E-Doktor Kft., 1125 Budapest, Rőzse u. 19. I/6.

Az eDOC létrehozása regisztrációhoz kötött!

 

4. Igazságügyi szakértő igénybevétele

Amennyiben Önnek panaszos ügye van az egészségügy valamely szereplője, egy orvos, vagy egészségügyi ellátóval szemben, forduljon bizalommal hozzánk és segítünk Önnek igazságügyi orvosszakértőt találni peres ügyéhez.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a legtöbb orvosi per a nem kellő tájékoztatásból adódó félreértésekből adódik.

A Telemedical nem szeretné elősegíteni további „műhibaperek” indulását, de készséggel segítünk a másképpen nem orvosolható bajok esetén orvosszakértőink szakmai véleményén keresztül.

Ön személy szerint egyetlen szakértőnket sem tudja felkérni egy tervezett, vagy már zajló perben, ezt  - az ügy természetéből adódóan –  az Önt képviselő ügyvéd/ügyvédi iroda, ún. nemperes eljárás esetén a választott közjegyző, illetve egyes esetekben az ügyészség, illetve bíróság teheti meg.

Amit Ön megtehet: felhívja az Ön jogi képviselőjének figyelmét szolgáltatásunkra, aki felveheti a kapcsolatot a Telemedical-lel, amennyiben ezt jónak látja.

Ön megtekintheti szakorvosaink adatlapját, amelyen többek között jelöltük, hogy ki vállal közülük igazságügyi szakértést. Tudnia kell, hogy a hatályos jogszabályok szerint, amennyiben az Ön jogi képviselőjétől kirendelést kapunk egy konkrét peres/nemperes eljárásban szakértői munka elvégzésére, az általunk kijelölt szakértőnek nyilatkoznia kell, hogy Önnel, illetve az ügyben szereplő más személyekkel nem áll rokoni viszonyban, és/vagy az üggyel kapcsolatos érdekeltségi, illetve baráti/haragosi viszonyban.

Ezért hangsúlyozzuk, hogy a Konzultáció oldalon ne kezdeményezzen ilyen jellegű kérdést, mert azt Moderátorunk tiltani fogja, hanem bízza ezt jogi képviselőjére. Az eljárási renddel kapcsolatos kérdését azonban felteheti nekünk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Igazságügyi orvos szakértőt felkérhet magánszemély saját maga, vagy ügyvédje által, illetve kirendelhet hatóság (ügyészség, nyomozó hatóság, bíróság, közjegyző).

Ha Ön magánemberként, (vagy ügyvédként, de magánszemély megbízásából) keres igazságügyi szakértőt kérjük, kattintson Tovább az Igazságügyi Szakértőkhöz feliratra

Az itt található Szakértők valamennyien rendelkeznek igazságügyi szakértői képesítéssel. Az Adatlap megtekintésével bővebben is tájékozódhat a szakértőről. Ha kiválasztotta a megfelelő szakértőt, akkor a névjegyén klikkeljen az „Ajánlatot kérek" szövegre.

Az ezek után megjelenő mezőn Ön részben visszajelzést kap a kérdés továbbításáról, részben felkérjük, hogy töltse le az ott pdf formátumban megjelenő Megbízás-t, amelyet kinyomtatva, és aláírva, a kérdéses ügyhöz tartozó valamennyi dokumentummal együtt postán el kell juttatnia a Telemedical-hoz.

Levelezési címünk: Telemedical E-Doktor Kft. , 1125 Budapest, Rőzse u. 19. I/6.

Az Ön által kiválasztott igazságügyi szakértő hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ha a fentiek alapján először inkább tájékozódna, válassza a Kérdés Telemedical Moderátorhoz feliratot.